Джесіку Альбу розкритикували за фото, на якому вона годує сина

31 грудня 36-річна Джесіка Альба втретє стала мамою. Актриса народила сина Хейєса від свого чоловіка, 38-річного Кеша Уоррена. Пара також виховує двох дочок: дев’ятирічну Онор і шестирічну Хевен.

Джессіка не приховувала вагітність, та одразу повідомила про народження сина в Instagram і поділилася першим знімком. Тепер же актриса регулярно демонструє шанувальникам фото і відео маленького Хейєса.

Нещодавно Альба опублікувала фото, на якому годує сина грудьми. Багато шанувальників захопилися ніжним знімком молодої мами і сина, але знайшлися і ті, хто засудив актрису за такий вчинок. На їхню думку, Джесіці не варто виносити настільки інтимний момент на загальний огляд. Незважаючи на те, що оголених грудей на фото не було видно, передплатники все одно висловили своє обурення: «Це вже занадто!», «Джессіка, напевно, ви відмінна мама, але показувати, як ви годуєте грудьми сина, – це неправильно!», «Навіщо нам це бачити?»

Однак шанувальники актриси взялися захищати її: «Це природний процес!», «В цьому і є принадність материнства! Ви не розумієте»,«Джес, це так мило!»,«Спасибі вам за чесність. Прекрасне фото!», «Супер! Ви дуже милі!» До речі, Джессіка незабаром опублікувала ще одне фото, але на цей раз прикрила груди і обличчя сина футболкою.

Поділись


Новини партнерів