В одному стилі: Міла Куніс і Ештон Катчер на прогулянці в Лос-Анджелесі

34-річна Міла Куніс і 40-річний Ештон Катчер удвох дуже рідко потрапляють в об’єктиви папараці – вміють ховатися від настирливих репортерів. Останній раз на публіці пару ми бачили під час Жіночого маршу в Лос-Анджелесі: Міла тоді виступала перед присутніми з емоційною промовою проти гендерної нерівності, а Ештон прийшов підтримати її. Але вчора папараці все-таки пощастило: вони зловили пару на прогулянці в Лос-Анджелесі.

Нічого незвичайного: одяг в стилі casual (комфорт ці зірки цінують понад усе), смузі в руках Міли, незадоволене обличчя Ештона, – все це помітив фотограф. Діти – трирічна дочка Уайетт і однорічний син Димитрій – цього разу залишилися вдома, так що подружжя змогло трохи побути наодинці один з одним.

До слова, якщо себе ще зірки дозволяють фотографувати, то своїх дітей намагаються не показувати публіці. І в соцмережах практично не розміщують знімки малюків. Для цього є причина, як пояснив в одному інтерв’ю Ештон:

“Ми не показуємо фотографії наших дітей, тому що вважаємо, що бути публічною людиною чи ні – це особистий вибір кожного. Так, ми з дружиною вибрали таку роботу, в якій нам доводиться весь час бути на виду. Але діти ж не винні – це не їх вибір! Не думаю, що треба викладати їх дитячі фото, якими згодом їх можуть, наприклад, навіть шантажувати. Це їхнє приватне життя, не в моєму праві позбавляти його своїх дітей.”

Так що чекаємо, коли Катчери-молодші підростуть і самі заведуть собі аккаунти в соцмережах!

Поділись


Новини партнерів