Суперкубок-2018: повернення Джастіна Тімберлейка і його Селфі з шанувальником, казус Пінк та інші подробиці

Вчора, 4 лютого, в США відбулася одна з найграндіозніших спортивних подій року – матч за Суперкубок (Супербоул), в якому визначився чемпіон Національної футбольної ліги (НФЛ). Цієї гри чекають не тільки завзяті вболівальники, а й прості громадяни – захід, який вражає своїм розмахом і шоу, на якому виступають популярні зірки, є практично національним святом.

Честь виконати національний гімн вчора випала співачці Пінк, яка прийшла на Суперкубок разом зі своїм чоловіком Кері Хартом і дочкою Віллоу. Незважаючи на грип і хворе горло, співачка, одягнувши камуфляжну блузку, білу спідницю в підлогу і коротку косуху, виступила на стадіоні в Міннеаполісі. Правда, до цієї справи вона підійшла не надто відповідально – забувши, що у неї в роті жуйка, співачка дістала її з свого рота прямо перед виступом. Саму її це, правда, здається, не збентежило – над інцидентом вона тільки посміялася.

 

В кінці жовтня Джастін Тімберлейк на превелику радість своїх шанувальників розповів, що повернеться на Суперкубок (останній раз він виступав на матчі в 2004 році разом з Джанет Джексон). І це повернення, треба сказати, пройшло на ура. Співак виступив в перерві матчу, а одну зі своїх пісень присвятив співаку Принцу, який помер в 2016 році. Під час виконання однієї з пісень глядачі побачили голограму із зображенням легендарного співака.

Виступ Тімберлейка напевно найбільше запам’ятається 13-річному Раяну Маккенні – адже йому вдалося зробити Селфі з музикантом, який, побачивши у хлопчика фотоапарат, сам підійшов до нього і запропонував сфотографуватися.

Поділись


Новини партнерів