Медики попереджають: щоб уникнути інфаркту будьте уважні до цих симптомів

Будьте уважні! Ці симптоми можуть врятувати ваше життя!

Чи знаєте ви як розпізнати симптоми, які попереджають вас про те, що ви можете постраждати від серцевого нападу?

Серцевий напад – це одна з причин, по якій щодня вмирають сотні людей у ​​всьому світі.

Нездорове харчування в поєднанні з малорухливим способом життя, значно збільшують ризик виникнення інфаркту.

Перед тим, як відбудеться серцевий напад, як правило, в організмі починає проявлятися ряд симптомів, які нас повинні попередити про небезпеку, що насувається.

Дуже часто незнання свого організму і тривожних симптомів, змушують людей ігнорувати ці маячки.

Тому ми вирішили звернути вашу увагу на симптоми, які попереджають людину про загрозу інфаркту.

Якщо у вас є серцеві захворювання або проблеми з судинами, зайва вага або генетична схильність, то ви повинні бути вкрай уважними до свого організму і ніколи не ігнорувати такі симптоми:

  1. Почуття втоми і задишка.

Почуття втоми і задишка практично завжди передує інфаркту. Утруднене дихання – цей симптом частіше попереджає жінок, що скоро станеться серцевий напад.

Тому якщо у вас з’явилася задишка, втома і проблеми з диханням, зверніть увагу на ваше здоров’я!

2. Надлишкова пітливість.

Якщо організм починає надмірно потіти, при відсутності фізичного навантаження, то зазвичай це є ознакою того, що ми знаходимося на межі інфаркту.

Ця реакція виникає через додаткове зусилля, яке робить серце, щоб подолати закупорку артерій. Таким чином підвищене навантаження на серце підвищує температуру тіла, а наше тіло починає потіти, щоб спробувати підтримати теплову рівновагу.

3. Гостра біль в грудях.

Гострий біль пронизує від грудей до спини, руки або плеча, який триває від 10 до 15 хвилин, або відчуття сильного тиску і болю в грудях, особливо в лівій частині тіла, ясно вказує на наближення серцевого нападу.

Якщо у вас є ці больові симптоми, ви повинні миттєво звернутися в службу екстреної допомоги.

4. Проблеми з кровообігом.

Коли судини забиваються, то кров починає погано циркулювати по організму, а це призводить до безлічі проблем зі здоров’ям, а також це може бути сигналом закупорки артерій. Тому якщо у вас постійно холодні кінцівки, то вам необхідно поліпшити ваш кровообіг і почистити судини.

5. Проблема зі шлунком.

Цей симптом важко пов’язати з серцевим нападом, але, якщо у вас немає очевидних причин появи розладів травлення, то це може означати, що у вас проблеми з серцем.

Поділись


Новини партнерів