Джеймі Дорнан розповів про свої справжні стосунки з Дакотою Джонсон

35-річний актор Джеймі Дорнан днями став гостем вечірнього шоу Джиммі Кіммела, де розповів про свої стосунки з колегою по фільму “П’ятдесят відтінків свободи ” (Fifty Shades Freed) Дакотою Джонсон. Незважаючи на те що за сценарієм цієї еротичної стрічки персонажі Дорнан і Джонсон пристрасно люблять один одного, в житті акторів пов’язують виключно дружні стосунки.

“Можливо, це прозвучить не дуже добре, але ми немов брат і сестра. Крім того, я одружений на Амелії (на актрисі Амелії Уорнер Джеймі Дорнан одружився в 2013 році). Ми з Дакотою досить близько і добре знаємо один одного, і між нами, безумовно, є взаємна повага”,- розповів Дорнан.

Сумніватися в словах актора дійсно не доводиться – Джеймі Дорнан щасливий у шлюбі і разом з дружиною виховує двох дітей. 28-річна Дакота Джонсон, здається, теж налагодила своє особисте життя – зірка зустрічається з колишнім чоловіком Гвінет Пелтроу Крісом Мартіном.

Так що спостерігати за любовними стосунками Дорнан і Джонсон їхні прихильники зможуть тільки в кіно, яке, до речі, вийде в широкий прокат вже 8 лютого.

Поділись


Новини партнерів