Ірина Шейк і Бредлі Купер готуються до народження другої дитини

Одна з найкрасивіших пар Голлівуду – Ірина Шейк і Бредлі Купер – готується до народження другої дитини. Принаймні, саме на це вказують нові знімки закоханих, зроблені в підземному парку неподалік від центру планування та ведення вагітності. За повідомленнями інсайдерів, модель і актор завжди мріяли про велику родину і, здається, нарешті прийняли рішення незабаром народити ще одного малюка. На нових фотографіях майбутні батьки буквально світяться від щастя.

Про те, чи вагітна Ірина другою дитиною, в пресі поки не повідомляється: можливо, модель поки тільки планує вагітність. Втім, інсайдери впевнені, що при будь-якому розкладі Шейк народить дитину самостійно – мови про сурогатне материнство в даному випадку і бути не може. А от імовірність ЕКО деякі джерела не виключають, хоча підтвердження ця інформація також поки не отримала.

Нагадаємо, в березні минулого року у Ірини Шейк і Бредлі Купера народилася дочка, яку назвали Леа да Сена. Супермодель до останнього приховувала факт своєї вагітності: все таємниця стала явною на показі Victoria’s Secret в Парижі, коли організаторам шоу не вдалося заховати помітно кругленький живіт моделі ні за бежевим тренчем, ні за червоною накидкою.

Поділись


Новини партнерів