Анджеліна Джолі разом з доньками відвідала табір сирійських біженців в Йорданії

У перервах між кінопреміями, червоними доріжками, прес-конференціями та домашнім дозвіллям Анджеліна Джолі повертається до своїх обов’язків посла доброї волі ООН. Вчора актриса і режисер разом з доньками – 13-річною Захарою і 11-річної Шайло – прибула до Йорданії, щоб відвідати табір сирійських біженців.

“Мої доньки Захара і Шайло самі захотіли бути сьогодні тут поруч зі мною. Весь день вони провели з дітьми свого віку – гралися і спілкувалися з тими, хто був позбавлений свого дому, чиї рідні були вбиті або пропали безвісти, хто відчуває психологічну травму або фізичні недуги, але врешті-решт кожен з них продовжує залишатися дитиною. З тими ж самими надіями, мріями і правами”, – цитує слова Анджеліни Агентство ООН у справах біженців.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі як ніхто інший знає, який реальний стан речей в країнах Близького Сходу. Актриса зробила безліч поїздок в табори біженців, які перебувають в Іраку, Туреччині, Мальті та Лівані. У Йорданію Джолі приїжджає вже в п’ятий раз, а табір відвідує – втретє. Також троє з її шістьох дітей – 15-річний Меддокс, 13-річний Пакс і 12-річна Захара – були народжені і усиновлені в Камбоджі, В’єтнамі та Ефіопії.

Поділись


Новини партнерів