Ванесса Параді виходить заміж за режисера Самюеля Беншетрі

Ванесса Параді виходить заміж: французькі ЗМІ повідомляють, що 45-річна актриса отримала пропозицію руки і серця від свого коханого, 44-річного режисера Самюеля Беншетрі. Деталі заручин невідомі, зате вже є інформація про майбутнє весілля: воно, за словами інсайдерів, відбудеться вже цього літа.

“Весілля відбудеться 19 липня на острові Іль-де-Ре (знаходиться в Атлантичному океані біля західного узбережжя Франції). Все пройде на розкішній віллі, де влітку часто відпочивають французькі знаменитості”, – повідомило обізнане джерело.

Для Ванесси Параді весілля стане першим: актриса прожила з Джонні Деппом 14 років і народила йому двох дітей, доньку Лілі-Роуз і сина Джека, але офіційно їхній шлюб так і не був зареєстрований. Самюель Беншетрі вже був одружений – на актрисі Марі Трінтіньян, яку в 2003 році вбив бойфренд Бертран Канта. Від цього шлюбу у режисера залишився 19-річний син Жюль, також у Беншетрі є 10-річна дочка Соул, яку народила актриса Анна Муглаліс – з нею Самюель розлучився в 2012 році. До слова: Анна – подруга Ванесси і зараз вона зустрічається з попереднім бойфрендом Параді, музикантом Бенжаменом Біоле.

З Беншетрі французька зірка познайомилася на зйомках фільму “Собака” в 2016 році. Режисер без пам’яті закохався в актрису, і та відповіла йому взаємністю.

Поділись


Новини партнерів