Моніка Беллуччі, Белла Хадід, Тетяна Навка та інші відвідали бал-маскарад Dior

Після показу весняно-літньої колекції арт-директора жіночої лінії французького Будинку Dior Марії Грації Кьюрі, який відбувся на шахівниці, знаменитості пройшли на традиційний бал-маскарад Dior. Локація змінилася, а от тема ні – тематикою дійства також став сюрреалізм.

Бал-маскарад відвідали Моніка Беллуччі, Белла Хадід, Саша Пивоварова, Алекса Чанг, Вінні Харлоу і не тільки. За розважальну програму відповідала донька актора Уілла Сміта – Віллоу.

Зіркою вечірки минулого року стала Белла Хадід (допоміг їй в цьому прозорий наряд, який вона одягла без нижньої білизни), після вчорашнього ж балу в мережі знову обговорюють 21-річну модель. На цей раз причиною став новий образ Хадід: зірка постала з коротким чубчиком.

Яскравіше за всіх виглядала Моніка Беллуччі, яка одягла у цей вечір червону сукню з напівпрозорими елементами і мереживною вишивкою. Незважаючи на те що бал Dior вважається маскарадним, не всі зіркові образи відповідали дрес-коду – масок на обличчях у знаменитостей практично не було.

Поділись


Новини партнерів