Анну Сєдокову з дітьми зі скандалом змусили покинути острів в Таїланді

Черговий випуск шоу «Навколо світу під час декрету» з ведучою Анною Сєдоковою виявився присвяченим Таїланду. За словами самої зірки, епізод виявився для неї одним з найскладніших в психологічному плані.

Випуск був повністю присвячений подорожі Анни з трьома дітьми в Таїланд. Сімейство вирушило на острів Хонг. Після прибуття на острів у них відразу почалися неприємності: спочатку у артистки забрали їжу для тварин і заявили, що їх годувати заборонено, а потім і зовсім попросили операторів прибрати камери. Як виявилося, зйомка в цих місцях була заборонена.

«На нас кричали, виганяли, атакували, забороняли знімати. Це відео я записала на всякий випадок, тому що всі наші карти пам’яті були стерті! Як ми пронесли звук на острів взагалі не зрозуміло і хоч щось вам показали. Записували на бабіни … З нами спілкувалися як з злочинцями і можливо, ми ними і були, але ми всього лише хотіли показати вам красу цього неймовірного місця. Ти йдеш по острову з трьома дітьми, а за тобою 10 чоловік охорони і дивляться на тебе так … Причини? Тому що там був Лео, вони зняли “Пляж” і тепер там занадто багато бажаючих зафіксувати момент на професійне обладнання…»- написала Седокова в Instagram.

Уххх. Сегодня в 11.30 будет одна из самых сложных серий #вокругсветавовремядекрета на #СТС . Почему? Я жёстко поругалась с Алиной. Прям до слез. О чем безусловно жалею , но сорвалась. Хотя, до сих пор считаю что причина верная. На нас кричали, выгоняли, атаковали, преследовали, запрещали снимать. Это видео я записала на всякий случай, потому что все наши карты памяти были стёрты ! Как мы пронесли звук на остров вообще не понятно и хоть что-то вам показали. Записывали на бабины … С нами общались как с преступниками и возможно, мы ими и были, но мы всего лишь хотели показать вам красоту этого невероятного места. Ты идёшь по острову с тремя детьми, а за тобой 10 человек охраны и смотрят на тебя так – 😡😶😖 Причины ? Потому что там был Лео, они сняли Пляж и теперь там слишком много желающих запечатлеть момент на профессиональное оборудование ( фотокамера ). В общем, очень сложно. Нужно смотреть. Включайте @tv_ctc в 11.30. И простите меня за излишнюю эмоциональность. Я за своих детей, как тигрица сражаться буду .. @lalina_one ❤️ @polinasuper_star ❤️

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Поділись


Новини партнерів