Леся Нікітюк розповіла про конфуз із нареченим

Відома телеведуча Леся Нікітюк, яка раніше поділилася із шанувальниками відвертою фотографією, зробленою під час відпочинку на Занзібарі, розповіла про свого коханого.

Про це йшла мова в її інтерв’ю виданню Viva.

Нікітюк заявила, що незважаючи на багато розмов про її якнайшвидше весілля, поки під вінець вона не поспішає. Але, тим не менше, уточнила, що зараз вона дуже щаслива в стосунках.

Ведуча наголосила, що весілля з часом у неї буде, але про точний час поки говорити рано.

“Звичайно ж, у мене як у нормальної красивої дівчини буде весілля. Може, в цьому році, може, в наступному. Може, через 5 років. Звичайно, я мрію про цю подію і хочу зробити фотографії у красивій сукні разом зі своїм нареченим”, – зазначила Нікітюк, додавши, що ніякої інформації про майбутню подію вона особисто не підтверджувала.

“Поки ми зустрічаємося, ми обожнюємо один одного, нам дуже цікаво проводити час разом. Мій молодий чоловік зі сфери бізнесу, але не шоу-бізнесу. Так, ця людина мій сусід, ми довго жили поруч двері в двері. Одного разу прямо в тамбурі ми з ним зустрілися і познайомилися. Разом ми вже рік. І все прекрасно! Ми навіть один одного лайкаємо”, – зазначила дівчина.

Леся Нікітюк також додала, що її молодий чоловік посміявся із передчасних заяв ЗМІ про весілля.

“Коли в пресі з’явилася інформація про те, що у мене весілля, мій молодий чоловік відразу написав мені по електронній пошті: “Весілля хоча б зі мною?”. Але бабусі все ж довелося пояснювати, чому поширюються такі чутки. Поки про настільки серйозний крок ми не думаємо”, – підсумувала артистка.

Джерело

Поділись


Новини партнерів