Кірстен Данст чекає дитину: фотодоказ

Чутки про те, що актриса Кірстен Данст чекає дитину, ходять на протязі декількох місяців, але сама актриса відмовляється від будь-яких коментарів. Папарацці намагалися підловити її на прогулянках, але Кірстен вибирала широкі наряди, за якими складно було помітити зміни у фігурі. Нові знімки, зроблені в аеропорту Лос-Анджелеса, все ж дозволяють переконатися, що у 35-річної Кірстен і її нареченого, колеги по серіалу “Фарго” Джессі Племонса, скоро народиться первісток.

Влітку минулого року Кірстен зізналася в інтерв’ю журналу Marie Claire, що, на її думку, настав ідеальний період для народження дитини і перерви в роботі.

“Я не належала до числа тих людей, які постійно говорять “Мені потрібна дитина!”, До тих пір, поки не народилася моя хрещена донька. Я так люблю її! Це почуття … ти навіть не можеш його уявити, воно відкривається тобі тільки після народження дітей. Минулої ночі я вкладала її спати, а на ранок вона запитала у своєї мами “Де Кікі?”. Мені просто подобається любити. Хочу випробувати те саме зі своїми дітьми.”

Пропозицію руки і серця від Джессі Племонса Кірстен отримала ще на початку минулого року. Заручини актриса також довго не підтверджувала, поки одного разу не з’явилася з обручкою на пальці. В інтерв’ю на шоу Джиммі Феллона Кірстен з гумором розповіла, як Джессі робив їй пропозицію:

“В той момент я була трохи хвора, а він вирішив зробити пропозицію. Було кумедно, але все одно чудово. Ну, знаєте, відразу перевірили – і в хворобі, і в здоров’ї … Я ще була вся спітніла, у мене був жар.

Поділись


Новини партнерів