Адам Лівайн представив новий кліп Wait, знятий на телефон

Соліст “Maroon 5” Адам Лівайн представив свою нову музичну роботу – ролик на пісню Wait. Лівайн не став звертатися до професійних операторів і кліпмейкерів і зняв ролик, слідуючи новому тренду в індустрії, – за допомогою фронтальної камери телефону.

Протягом трьох хвилин, що триває ролик, Адам змінює фільтри Snapchat – надягає на голову вушка кролика, приміряє маску коали і тигреня і просто дуріє. Невелику роль камео отримала в кліпі його вагітна дружина – Бехаті Прінслу. За словами друзів пари, вони обидва “відчайдушні снепчаттери” і просто обожнюють кожного дня робити подібні знімки.

Maroon 5 використовує додаток Snapchat для просування своєї творчості не перший раз. Обкладинка їх останнього альбому – Red Pill Blues – також прикрашена кумедними мордочками, створеними за допомогою фільтрів.

“Ми всі використовуємо Snapchat, фільтри стали величезною частиною нашої культури, – сказав Лівайн в інтерв’ю Billboard. – Ми подумали, що було б смішно взяти кілька фото і помістити їх на обкладинку платівки.”

Альбом Red Pill Blues був випущений 3 листопада 2017 року і дебютував на другій сходинці в чарті Billboard 200. На підтримку альбому група проведе тур по Північній Америці – він буде проходити з 30 травня по 15 жовтня 2018 року

Поділись


Новини партнерів