Наталі Портман, Міла Куніс, Сара Хайленд і інші візьмуть участь в “Жіночому марші” в Лос-Анджелесі

В цьому році в “Жіночому марші” в Лос-Анджелесі, який відбудеться вже в цю суботу, 20 січня, візьмуть участь багато зірок. Як повідомляють західні засоби масової інформації, на вулиці міста вийдуть Наталі Портман, Міла Куніс, Елізабет Бенкс, Еллісон Дженні, Сара Хайленд, Єва Лонгорія та інші знамениті жінки. Захід розпочнеться о 8.30 ранку і триватиме до третьої години дня.

Раніше стало відомо, що в цей день за права жінок будуть також виступати Скарлетт Йоханссон, Хлоя Беннет, Олівія Манн, Ніколь Річі, Софія Буш, Олівія Уайлд та інші представниці кіно і шоу-бізнесу.

Нагадаємо, що в минулому році ” Жіночі марші “, що пройшли в Лос-Анджелесі та інших американських містах, викликали великий суспільний резонанс. У них взяли участь Наталі Портман, Мадонна, Шарліз Терон, Джейн Фонда, Майлі Сайрус, Джессіка Біл і багато інших знаменитостей. Тоді вони виступили проти сексистських та антимусульманських висловлювань Дональда Трампа, а також підняли проблему нерівноправності статей:

“Я нікому не дозволю придушити мене, змусити мовчати і обрізати мої крила. Довгий час я не розуміла, що таке справжній фемінізм. Але тепер я розумію і з упевненістю можу сказати, що я феміністка”,- написала в своєму блозі Кеті Перрі.

В цьому році, як повідомляється в офіційному прес-релізі заходу, на порядку денному опиняться питання, пов’язані із середньостроковими виборами, які пройдуть в США в листопаді.

Поділись


Новини партнерів