“Жирна баба”: в Росії жорстко пройшлися по Ані Лорак

Відома в Росії своєю скандальною репутацією блогер Олена Міро жорстко розкритикувала опальну українську співачку Ані Лорак, її зовнішність і шанувальників.

В особистому блозі на LiveJournal Міро розмістила одну з фотографій співачки, пояснивши, що кожна людина нібито є тим, кому вона симпатизує.

“Ну, наприклад, подивіться на Ані Лорак. Жирна баба, яка вийшла заміж за турка. Кому вона подобається? Правильно, жирним розпусницям, які або мріють, або вже вийшли заміж на якогось Мехмеда”, – різко заявила блогер.

У своєму матеріалі Міро поставила Лорак в один ряд зі скандальною російською телеведучою Ольгою Бузовою і співачкою Аллою Пугачовою, про яких також висловилася в схожій формі.

“А кому, наприклад, подобається Бузова? Олечка-голенька страшна, як ядерна зима. Значить, подобається вона безглуздим дурам, яких чоловік проміняв на молоду козу. Та ж армія скажених фанаток Пугачової – хто вони? Покинуті, старі, непотрібні бабки, які стоять біля вікна, чекаючи коханця, і думають, що вони – сильні жінки “, – продовжила вона.

Блог Міро викликав в мережі ряд дискусій. Якщо ж одні передплатники погодилися з блогером, інші висловили свою незгоду, вказавши при цьому на занадто грубу форму висловлювання автора.

Джерело

Поділись


Новини партнерів