Джордж і Амаль Клуні влаштували сюрприз для артистів постановки “Моя прекрасна леді”

Про небайдужість і повагу до оточуючих Джорджа і Амаль Клуні ми розповідали не раз, але хороших і добрих історій багато не буває. Завдяки англійській театральній актрисі Бетан Неш стала відома ще одна історія. Нещодавно Джордж і Амаль залишили близнюків з нянями і влаштували романтичний вечір для двох. Пунктом призначення був обраний театр The Mill at Sonning, що знаходиться в півтора годинах їзди від Лондона, в якому в той вечір показували виставу “Моя прекрасна леді” (My Fair Lady). Про те, що їх постановку приїхали оцінити такі знаменитості, актори дізналися вже після виступу, коли отримали від подружжя Клуні букет і листівку зі словами подяки.

“Абсолютно особливий подарунок від Джорджа і Амаль Клуні, які прийшли оцінити наш спектакль “Моя прекрасна леді”. Чудова пара! Вони заслуговують нескінченного щастя! A їх подарунок просто найкращий. Дякуємо!!!” – написала в Instagram Бетан.

На самій же листівці було написано наступне:

“Амаль і я хочемо висловити вам свою подяку за цей фантастичний вечір в театрі. Ми насолоджувалися кожною хвилиною. Ви всі чудові актори. Решта членів моєї сім’ї теж залишилися в захваті. Дякую ще раз! Продовжуйте в тому ж дусі.”

Поділись


Новини партнерів