Кіану Рівза помітили на побаченні з таємничою незнайомкою

Незважаючи на те, що фільмографія 53-річного актора, режисера і музиканта Кіану Рівза налічує близько 150 картин, він залишається найбільш скромним і потайним актором Голлівуду. Кіану намагається триматися подалі від піару, його ім’я рідко з’являється в пресі, і щоб дізнатися про те, що відбувається в його житті, репортерам доводиться неабияк “попотіти”. Побачити Кіану на побаченні з незнайомкою – подія майже неймовірна, проте чудеса трапляються. Днями папараці сфотографували Кіану за кермом автомобіля з невідомою блондинкою в районі Західного Голлівуду. За словами очевидців, актор разом з супутницею повечеряв в Madeo Restaurant в Лос-Анджелесі. На виході з ресторану Кіану оточили шанувальники, з якими він не тільки поспілкувався, але і залишив автографи.

Зазвичай навіть на фотографіях з світських заходів Кіану виглядає сумним. Того вечора, коли були зроблені ці фото, посмішка не сходила з обличчя актора, в автомобілі пара довго сміялася і про щось розмовляла.

У 1999 році Кіану Рівз і його подруга Дженніфер Сайм втратили дитину, через 2 роки Сайм загинула в автокатастрофі. У різний час ЗМІ приписували Кіану романи з Шарліз Терон і російською актрисою Ганною Скидановою, але чутки не підтвердилися.

У 2014 році Кіану зізнався виданню The Telegraph, що до сих пір не оговтався після смерті коханої.

“Я був в Лондоні на зйомках, коли подзвонила моя подруга Дженніфер і так ридала, що я зрозуміти нічого не міг. Їй залишалося недовго до пологів нашої дівчинки Ави – ми вже й ім’я їй придумали – коли на плановому УЗД лікар раптом повідомив їй, що наше малятко померло … А через 16 місяців Дженніфер загинула сама. Тоді мене тільки робота врятувала – в тій же “Матриці”, але саме в той момент я і став відлюдником”, – поділився Кіану.

Три роки тому у Кіану була ще надія створити сім’ю.

“На зміну тузі і злобі приходить надія на майбутнє. Я, наприклад, сподіваюся полюбити знову і створити сім’ю”, – сказав актор.

Однак в одному з інтерв’ю 2017 року слова Кіану звучать вже не так радісно:

“Занадто пізно. Це кінець. Ніяких дітей у мене не буде.”

На відносини актор все ж сподівається і вважає, що любов це прекрасне почуття.

“В душі я романтик, але ще жодного разу не наймав літак, який малював би в небі щось типу “Запрошую тебе на побачення”. Ні, але я сподіваюся, що одного разу мені захочеться це зробити. Чекаю цього! Кохати – це прекрасно”, – говорив Рівз.

У Кіану Рівза немає і ніколи не було охоронців і особистих помічників, він купує речі на розпродажах, їздить на метро, ​​а свій перший будинок купив у віці 40 років – до цього 12 років він проживав у скромних готельних номерах.

Поділись


Новини партнерів