“Американська історія злочинів”: Пенелопа Крус, Рікі Мартін та інші на прем’єрі серіалу про Джанні Версаче

Вчора в Лос-Анджелесі в кінотеатрі ArcLight Hollywood відбулася прем’єра другого сезону “Американської історії злочинів: Джанні Версаче” (American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace). У нових серіях глядач дізнається факти про вбивство італійського модельєра і дизайнера, засновника дому Versace. Пенелопа Крус виконала в серіалі роль молодшої сестри покійного модельєра – Донателли Версаче, а роль самого Джанні дісталася венесуельському акторові Едгару Раміресу. Співак Рікі Мартін грає коханця Джанні, роль вбивці дизайнера дісталася Даррену Кріссі.

У недавньому інтерв’ю Пенелопа зізналася, що дружить з Донателлою і знає, як важко вона переживала загибель брата.

“Я знаю, що в серіалі будуть сцени, які їй важко буде дивитися, бо вони нагадують про втрату брата. Я дуже поважаю її почуття і працюю над роллю з повною віддачею і любов’ю”, – сказала Крус.

Нагадаємо, Джанні Версаче був застрелений вранці 15 липня 1997 року на сходах власного будинку в Маямі-Біч серійним вбивцею Ендрю Кьюнененом без жодної видимої причини. У ЗМІ з’явилася версія про причетність до вбивства італійської мафії, а деякі газети звинувачували в злочині сім’ю Версаче. Через кілька днів вбивця, оточений кільцем поліцейських, наклав на себе руки.

За основу сюжету взята книга Морін Орт Vulgar Favors ( “Вульгарні ласки”), що вийшла в 1999 році, через два роки після вбивства Версаче.

Поділись


Новини партнерів