Лідер групи “Юркеш” Юрій Юрченко зробив відверте зізнання про “Х-Фактор”

Легенда української музики 90-х, лідер групи “Yurcash” Юрій Юрченко відверто зізнався, що взяв участь у восьмому сезоні вокального проекту “Х-Фактор” для того, щоб перемогти і завершити музичну кар’єру, проте замість цього вляпався у величезні борги.

Про це йдеться в запису на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Мій план був простий. Виграти “Х-Фактор” і на гребені успіху прямо під час оголошення переможця попрощатися назавжди з музичною кар’єрою і виїхати десь у Карпати вовків шукати. Ви не повірите і ніколи не зрозумієте людину, яка була в забутті довгих 17 років. Йти треба переможцем, а не так, як я в 90-х. Ну дійсно, смішно, стільки років штовхатися і все мимо каси, а я людина горда”, – почав він свою розповідь.

За словами Юрченка, в його плані “щось пішло не так”, його підтримали безліч людей, глядачі повірили в його музику. Однак музикант вважає, що всі продюсери, які завалили його пропозиціями, хочуть тільки наживи.

“На сьогодні у мене знову купа пропозицій від всіх відомих і невідомих продюсерів. Де ви були, коли я їв безалкогольну ковбасу?! Ви ж всі знали, що я типу талановитий?! Ваша вигода зараз тільки в тому, щоб по-швидкому зрубати бабла на хайпі. Не вірю жодному”, – стверджує лідер гурту “Юркеш”.

Більш того, після участі в проекті Юрченко вляпався у величезні борги.

“Що маю зараз? А нічого. 25 тис. доларів боргу, невигідні контракти з компаніями, яким по*уй на моє майбутнє. Замість того, щоб вкладати зараз у перспективну групу Yurcash, вони, як шуліки, чекають, коли я тільки сам піднімуся, щоб спокійно тирити моє чесно зароблене роялті. У мене ж з ними контракт! Куди я подінуся. Дурень, довірився, підписав всяку х*йню. І це про всі організації, з якими я типу співпрацюю, без винятку, – зізнався музикант.

Також він додав, що за умовами контракту повинен до 10 січня записати пісню для участі в відборі на “Євробачення-2018”.

“А люди хочуть щоб шоу тривало, а я не можу їм його дати. Наприклад, до 10 січня я повинен представити запис пісні для “Євробачення”, – пише Юрченко.

Джерело

Поділись


Новини партнерів