Меріл Стріп закликала Меланію і Іванку Трамп порушити мовчання і висловитися про сексуальні домагання

NEW YORK, NY - NOVEMBER 15: Meryl Streep speaks at CPJ's annual International Press Freedom Awards on November 15, 2017 in New York City. (Photo by Kevin Hagen/Getty Images for CPJ)

68-річна Меріл Стріп в кінці минулого року опинилася в епіцентрі скандалу, пов’язаного з ім’ям Харві Вайнштейна. А в новому інтерв’ю газеті The New York Times, яке вона дала разом з Томом Хенксом, Меріл знову була змушена прокоментувати резонансну тему. Нагадаємо, актриса Роуз МакГоун розкритикувала колегу, мовляв та знала про скандальну поведінку продюсера, але продовжувала працювати з ним. На вулицях Лос-Анджелеса навіть з’явилися викривальні плакати з портретами Стріп і Вайнштейна.

Журналіст запитав Стріп, чому багато людей чекали саме її реакцію на скандал навколо Вайнштейна, і що вона думає про такі очікування взагалі.

“Я не хочу чути про своє мовчання … Я хочу почути про мовчання Меланії Трамп. Хочу почути від неї. Вона багато чого може сказати. І Іванка теж. Я хочу, щоб вона розповіла. Що ви пережили за ці роки і як ви з цим впоралися?”- сказала Стріп в інтерв’ю і закликала перших жінок з оточення Дональда Трампа приєднатися до руху #MeToo по боротьбі з домаганнями.

Меріл спробувала пояснити, чому не відразу відреагувала на перші публічні звинувачення на адресу Вайнштейна. За її словами, потрібно було добре ознайомитися з інформацією і все обміркувати.

“Я не користуюся “Твіттером”. У мене немає сторінки в Facebook. Мені дійсно довелося подумати. Ситуація підкреслила моє безсилля і лукавість Харві – він виявився дуже злою людиною, залишаючись справжнім майстром в роботі. Ти знімаєшся в кіно і думаєш, що знаєш все і про всіх. Стільки пліток. Ти нічого не знаєш. В якомусь сенсі люди незбагненні. І це шок … Я дійсно не знала про Харві. Я думала, що у нього були подружки. А коли до мене доходили чутки про акторок, мені здавалося, що хтось хоче очорнити їх і їх здатність отримати роботу. Я не знала, що Харві таким чином знущався над людьми. Він ніколи не запрошував мене в готель. Я не знала подробиці його особистого життя”,- сказала актриса.

Поділись


Новини партнерів