Діана Крюгер вперше розповіла про розрив стосунків з Джошуа Джексоном

NEW YORK, NY - DECEMBER 04: Diane Kruger attends the "In the Fade" New York Premiere at the Museum of Modern Art on December 4, 2017 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Півтора роки тому Діана Крюгер і Джошуа Джексон оголосили про розставання після десяти років стосунків. Тоді актори обмежилися короткою заявою, в якій повідомили, що вирішили залишитися друзями, і утрималися від більш розгорнутих коментарів. А в недавньому інтерв’ю Vulture Діана порушила мовчання.

41-річна актриса заявила, що її розрив з Джексоном не був раптовим – актори йшли до нього довго і не відразу оголосили про зміни.

“Ми розлучилися за багато місяців до того, як оголосили про це, тому у мене не було відчуття раптовості. Після десяти років стосунків не розлучаються відразу”,- сказала Крюгер.

Діана зізналася, що їй було сумно, але при цьому вона відчула себе вільною і сконцентрувала увагу на інших сторонах свого життя.

“Відчуваєш деяке полегшення, тому що перестаєш турбуватися про якісь речі і можеш повністю зануритися в щось інше”,- додала актриса.

Нагадаємо, після розставання Джошуа Джексон привітав її з перемогою на Каннському фестивалі. Зараз Крюгер зустрічається з актором Норманом Рідусом, а Джексона в минулому році бачили на побаченні з Крістал Рід.

Поділись


Новини партнерів