Кеті Холмс не готова пожертвувати всім заради стосунків з Джеймі Фоксом

NEW YORK, NY - DECEMBER 08: Katie Holmes attends Z100's Jingle Ball 2017 backstage on December 8, 2017 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for iHeartMedia)

Незважаючи на те що 39-річна Кеті Холмс і 50-річний Джеймі Фокс перестали приховувати свої стосунки і все частіше стали разом з’являтися на публіці, актриса, тим не менш, не поспішає кидати все заради коханого і на перше місце ставить свою сім’ю.

Як повідомляють західні ЗМІ, Новий рік пара зустріла не разом: в той час як актор весело проводив час на відкритті нічного клубу в Сінгапурі, Кеті каталася на лижах в Юті зі своєю 11-річною дочкою Сурі.

“Вона чудова мати, і вона завжди віддасть перевагу сім’ї, а не йому”,- розповів інсайдер.

Однак джерело зазначило, що в стосунках пари панує взаєморозуміння. Так, на нещодавній вечірці з нагоди 50-річчя актора закохані не приховували своїх почуттів.

“Вони танцювали і цілувалися. Джеймі робить її по-справжньому щасливою”, – повідомляє інсайдер.

Нагадаємо, що про відносини Кеті Холмс і Джеймі Фокса стало відомо чотири роки тому. Однак свій роман пара підтвердила тільки недавно. Через шлюборозлучний договір, згідно з яким Кеті не могла виставляти напоказ своє особисте життя протягом п’яти років, закоханим протягом довгого часу доводилося приховувати своє щастя від сторонніх очей.

Втім, як кажуть інсайдери, така конспірація пішла парі тільки на користь – на думку західних джерел, Кеті і Джеймі стали більш серйозно і відповідально ставитися до особистого життя.

“Кеті і Джеймі піклуються одне про одного. Вони хотіли якомога довше приховувати свій роман, щоб не зруйнувати свої відносини”,- заявив інсайдер.

Поділись


Новини партнерів