Зірка фільму “Початок” Еллен Пейдж зіграла весілля зі своєю обраницею Еммою Портнер

Celebrities attend L.A. Dance Project's Annual Gala at L.A. Dance Project. Featuring: Ellen Page, Emma Portner Where: Los Angeles, California, United States When: 07 Oct 2017 Credit: Brian To/WENN.com

Актриса Еллен Пейдж, найбільш відома за ролями у фільмах “Джуно”, “Льодяник” і “Початок”, зіграла весілля зі своєю обраницею – танцівницею Еммою Портнер, яка працює хореографом в танцювальній школі Broadway Dance Center і викладає там джаз-модерн.

“Не можу повірити, що тепер я можу називати цю неймовірну жінку своєю дружиною”,

– написала 30-річна Еллен в Instragram під знімком їх з Еммою обручок.

Вперше Еллен і Емма були помічені разом на публіці влітку 2017-го: дівчата відвідали ресторан Café Gratitude в Лос-Анджелесі, де не просто пили каву і розмовляли по душах, а відкрито цілувалися на публіці. Спільні знімки пари, до слова, є не тільки у папараці, але і на сторінках дівчат в Instagram, але всі вони досить невинного спрямування і нагадують просто дружні.

Відзначимо, раніше Еллен Пейдж була в стосунках з художницею і серфером Самантою Томас. Вперше дівчата вийшли в світ разом в вересні 2015 року, з’явившись на прем’єрі фільму “Право на спадщину” в рамках міжнародного кінофестивалю Toronto Film Festival. Тоді актриса зізналася, що з’явитися рука об руку з дівчиною на килимовій доріжці – “щось дивовижне і особливе”.

Нагадаємо, про свою сексуальну орієнтацію Пейдж вперше розповіла в лютому 2014 року. Гучну заяву актриса зробила на конференції в підтримку ЛГБТ-молоді. Тим часом раніше Еллен Пейдж приписували безліч романів із знаменитими красенями, в тому числі Беном Фостером, Емілем Хиршем і Олександром Скарсгардом.

Поділись


Новини партнерів