Спекотна блондинка Пенелопа Крус в трейлері «Американської історії злочинів»

17 січня відбудеться прем’єра другого сезону серіалу «Американська історія злочинів», присвяченому вбивству засновника дому Versace Джанні Версаче. У середині листопада в Мережі з’явився офіційний трейлер, в якому Пенелопа Крус постала в образі Донателли Версаче, а Рікі Мартін приміряв роль коханця відомого модельєра – Антоніо Д’Аміко.

Тепер, напередодні Нового року, творці серіалу представили ролик, складений з кадрів серій нового сезону і відрізків монологів акторів, одягнених в костюми своїх героїв. Причому Пенелопа під час інтерв’ю вирішила не виходити з образу і прокоментувала сюжет сезону з італійським акцентом (для створення якого вона брала спеціальні уроки).

В інтерв’ю актори і продюсери розповіли, що саме їх привабило в проекті і чому історія розслідування вбивства відомого модельєра досі викликає такий інтерес. Наприклад, Даррен Крісс, який зіграв вбивцю Версаче – Ендрю Кьюненена, зауважив, що в цій справі винен не тільки злочинець, але і правоохоронні органи, що не запобігли трагедії.

Поділись


Новини партнерів