Робін Райт зустрічається з молодим pr-менеджером Saint Laurent Клеманом Жіраде

51-річна актриса Робін Райт проводить різдвяні канікули на гірськолижному курорті Squaw Valley, штат Каліфорнія, разом з симпатичним молодим чоловіком. Вперше Робін помітили в його компанії в кінці вересня на футбольному матчі в Парижі. Але тоді ЗМІ не вдалося з’ясувати, хто цей таємничий незнайомець. Тепер же його особистість розсекречена: зірка “Карткового будиночка” зустрічається з менеджером зі зв’язків з VIP-клієнтами французького будинку моди Saint Laurent – Клеманом Жіраде. Цікаво, що син Робін Райт 24-річний Хоппер також був присутній на матчі разом з мамою і її новим бойфрендом, повідомляє видання Page Six. На вигляд обранець Робін всього на кілька років старший за Хоппера.

За інформацією інсайдерів видання, між Робін і Клеманом все серйозно. Бойфренд актриси часто приходить до неї в гості, коли буває в Лос-Анджелесі, і подружився з її сином.

Нагадаємо, з актором Шоном Пенном Робін Райт почала зустрічатися в 1989 році. 13 квітня 1991 року у пари народилася дочка – Ділан Френсіс. Друга дитина – Хоппер Джек – з’явився на світ в серпні 1993-го. Райт і Пенн одружилися в 1996 році. У серпні 2009-го Райт подала заяву на розлучення. Шлюборозлучний процес завершився 22 липня 2010-го.

Поділись


Новини партнерів