Вагітна Джессіка Альба вийшла на прогулянку з дочками в Лос-Анджелесі

Pictured: Jessica Alba, Honor Marie Mandatory Credit ?? Broadimage Pregnant Jessica Alba and Honor Marie out and about in Beverly Hills 12/27/17, Beverly Hills, California, United States of America Broadimage Newswire Los Angeles 1+ (310) 301-1027 New York 1+ (646) 827-9134 sales@broadimage.com http://www.broadimage.com

Останнім часом Джессіка Альба вважає за краще проводити час тільки в колі сім’ї. Ось і сьогодні зранку 36-річна американська актриса вийшла на пішу прогулянку по вулицях Лос-Анджелеса з двома дочками – Онор і Хевен.

Альба вибрала найзручніший одяг для вагітних – чорні лосини, топ, зверху якого накинула картату сорочку, а також кросівки і кепку. Її дочки також були одягнені в стилі casual: папараці сфотографували їх в шортах і футболках.

Прямувала зоряна сім’я, судячи з усього, до місцевого кафе. Там Альба взяла собі лимонад, після чого всі троє сіли в машину і поїхали в невідомому напрямку.

Нагадаємо, що Альба знаходиться на останніх місяцях вагітності. Зовсім скоро вона подарує своєму чоловіку Кешу Уоррену третю дитину – хлопчика. Як зізнавалися самі знаменитості, їх дочки зраділи цій новині, адже завжди мріяли про брата.

Поділись


Новини партнерів