Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес провели різдвяний ранок в піжамах, але без обручки

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес зробили все, щоб їх Різдво було чарівним: поїхали в Маямі, прикрасили ялинку і влаштували шопінг. Переддень свята закохані провели, гріючись під жарким сонцем і купаючись в басейні на території свого особняка. А різдвяний ранок пара зустріла в піжамах – і це дуже мило.

Бейсболіст опублікував кілька фотографій, на яких вони з Дженніфер сидять на дивані поруч з різдвяною ялинкою. Артистка виглядала чудово без грама макіяжу на обличчі.

“Всім членам нашої сім’ї, друзям, неймовірним шанувальникам бажаємо щасливого, здорового і безпечного свята. Щасливого Різдва!”
– залишив вітальне повідомлення в своєму Instagram 42-річний Алекс.

Шанувальникам сподобався свіжий вигляд 48-річної Лопес, проте вони помітили і ще дещо – відсутність кільця в кадрі, опублікованому сестрою Лопес Ліндою.

Нагадаємо, що два тижні тому західні ЗМІ повідомили, що Родрігес подарує обручку своїй коханій на Різдво. За розповідями інсайдерів, пара вже готова зв’язати себе узами шлюбу, а їхні діти схвалюють такі наміри.

“Всі діти хочуть, щоб Дженніфер і Алекс одружилися”,

– наводили цитату інсайдера видання.

Треба відзначити, що новорічні свята ще не закінчились. У Родрігеса ще є час стати на одне коліно і вимовити ту саму фразу.

Поділись


Новини партнерів