Х’ю Хефнер поставив для своїх спадкоємців умову, яке може позбавити їх мільйонів

Засновник Playboy Х’ю Хефнер, який помер минулого вересня у віці 91 рік, залишив своїм спадкоємцям спадок, який налічує 43 мільйони доларів. Однак поставив особливу умову, якої доведеться дотримуватися його близьким, щоб розпоряджатися грошима.

Бенефіціарами Х’ю Хефнера стали його остання дружина, модель Крістал Харріс і четверо дітей. У заповіті вказано, що, якщо хто-небудь із спадкоємців буде викритий в зловживанні алкоголем або наркотиками, піклувальна рада, до якої увійшли всі п’ятеро спадкоємців, може зажадати його пройти медичні тести і тимчасово позбавити спадщини. Термін, протягом якого винний зможе виправитися, складе 12 місяців, після чого будуть знову проведені тести.

Сам Хефнер був противником заборонених препаратів і алкоголю. У 1985 році, розмовляючи з виданням Interview, Хефнер висловив свою позицію щодо цього питання:

“Що я повинен сказати про алкоголь і тютюн, так це те, що вони вбивають людей. Я сам довгі роки курив люльку, поки у мене не трапився інсульт. Кокаїн я ненавидів з самого початку. Ніхто з нас не здатний задуматися про наближення смерті, поки вона сама не постукає в двері.”

Спільна спадщина Хефнера становить 43 мільйони доларів. Цифра не включає вартість знаменитого особняка Playboy (його оцінюють в 100 мільйонів доларів). Ці гроші будуть поділені між чотирма дітьми Хефнера, а частина буде передана Університету Південної Каліфорнії та ряду благодійних організацій, які засновник Playboy підтримував. 31-річній дружині Хефнера Кристал Харріс дістався приголомшливий будинок в Беверлі-Хіллз вартістю 7 мільйонів доларів і одноразова виплата в розмірі 5 мільйонів доларів.

Кристал і старші діти медіамагната Крісті і Девід зможуть вступити в права спадщини відразу, а молодші сини – 27-річний Марстон і 26-річний Купер – зможуть розпоряджатися грошима і мати право голосу в опікунській раді тільки після того як їм виповниться 30 років.

Поділись


Новини партнерів