Джастін Бібер і Селена Гомес відвідують сеанси терапії … через Хейлі Болдуін

Після свого возз’єднання минулого місяця Селена і Джастін проводять весь час разом, а найчастіше ходять до церкви. Ми всі думали, що це через дружбу з пастором Карлом Ленцем, але виявилося, що на це є інша причина. І це Хейлі Болдуін.

За інформацією порталу TMZ, Гомес і Бібер ходять на спільну терапію. Джастін вирішив «замолити свої гріхи», повністю присвятивши себе новій вірі, і як не дивно вибрав собі в помічники свою колишню Хейлі Болдуін (вони почали зустрічатисяв січня 2016, але стосунки тривали кілька місяців). Ну а вставши на шлях істинний Бібер вирішив не приховувати від своєї коханої Селени, що він дружить з Хейлі. Гомес не зраділа такому повороту подій, і тоді вони вирішили дати шанс спільній християнській терапії для пар (мабуть, співачка вирішила, що краще вже вона сама буде ходити до церкви, ніж її коханий буде це робити з колишньою).

З чуток, вони відвідують її вже тиждень. Але фанати Джастіна вже помітили зміни, адже він навіть в Instagram постить фото з мудрими думками. Наприклад, недавно він виклав фото на якому написано: «Ти відчуваєш, що витратив усі спроби? Відчуваєш себе безпорадним? Ти відчуваєш, що не такий гарний в усьому? Що якщо я скажу тобі, що є Бог, який зустрічає тебе, де б ти не був! Що якщо я скажу тобі, що він може забрати весь твій біль, сором, вину і страхи # Ісус ». І підписав, що Ісус допомагає йому змінюватися щодня зсередини.

Jesus is changing me from the inside out everyday! AND I MISSPELLED GUILT and exhausted

Допис, поширений Justin Bieber (@justinbieber)

Поділись


Новини партнерів