Мерайя Кері удостоєна спеціальної нагороди Angel for Animals

Благодійна організація PETA, яка бореться за етичне поводження з тваринами, вручила нагороду Angel for Animals Мерайї Кері. Увагу організації привернув мультфільм “All I Want For Christmas Is You”, знятий за мотивами дитячої книги співачки. За сюжетом головна героїня мріє отримати в подарунок на Різдво цуценя на прізвисько Принцеса, але для здійснення цього бажання їй доводиться якийсь час доглядати за “найгіршим псом в окрузі Джеком”. Мерайя видала дитячу книгу All I Want for Christmas Is You, яка розійшлася багатомільйонним тиражем, в 2015 році, а в 2017-му був представлений однойменний анімаційний фільм.

“Цей різдвяний мультфільм нагадує нам про те, що турбота про живих істот – велика відповідальність. Собака або кішка стає вашою дитиною, за якою необхідно доглядати і любити”, – сказала старший віце-президент PETA Ліза Лаун.

За даними організації PETA, щорічно тільки в США в притулки потрапляють шість мільйонів кішок і собак. Особливо приголомшливий факт – величезна кількість тварин втрачає домівку саме після свят, встигнувши набриднути своїм новоспеченим господарям.

Саундтреком до мультфіму, як нескладно здогадатися, стала відома різдвяна пісня Мераї – “All I Want for Christmas Is You”, яка заробила більше 60 мільйонів доларів авторських відрахувань. Відразу після релізу трек піднявся на 6-й рядок Billboard Hot Adult Contemporary і 12-е місце Hot 100 Airplay, але в головний офіційний хіт-парад США – Billboard Hot 100 – він тоді так і не потрапив. Однак в 2017-мУ, 23 роки по тому, композиція нарешті увійшла в першу десятку Billboard Hot 100, зайнявши почесне 9 місце.

Поділись


Новини партнерів