Руслана Писанка влаштувала друге весілля

Цього четверга о 20:00 на телеканалі СТБ на проекті «Зважені та щасливі» відбудуться три весілля. Руслана Писанка, яка схудла на 31 кг, влаштує весілля в етностилі.

Найвагоміше шоу України «Зважені та щасливі» на телеканалі СТБ наближається до свого казкового фіналу. 28 грудня о 20:00 вся країна побачить, як виглядають його учасники, які 8 місяців тому почали нове життя. 4 місяці (а хтось менше) вони змінювалися на очах у всієї країни в таборі схуднення під наглядом тренерів шоу Слави і Марини Узєлкових, ще 4 місяці худнули самостійно вдома.

Останні три тижні в таборі схуднення стали весільними! Більш логічного фіналу для сезону, де беруть участь сімейні пари, з яких деякі не перебувають у шлюбі, ніхто припустити не міг. І ось довгоочікувана подія. Уже цього четверга за тиждень до фіналу 21 грудня о 20:00 відбудеться три весілля фіналістів проекту – Аліни (87 кг) і Максима (81 кг), Льоші (69 кг) та Наталки (96 кг), Руслани (105 кг) і Ігоря (84 кг). Одна пара укладе офіційний шлюб, друга обвінчається, а у третьої буде прекрасна романтична церемонія, яку вони так довго чекали.

Друзі Руслани і Ігоря раділи, коли побачили нареченого:

“Ти дивишся на Ігоря, обіймаєш його, і розумієш, що він повернув час назад.”

Тренер актриси – Слава Узєлков – прокоментував все так:

“У мене дух перехопило і мурашки побігли, коли я побачив Руслану.”

Джерело

Поділись


Новини партнерів