Коли Кайлі Дженнер буде народжувати і куди вона пропала: подробиці від інсайдерів

Сімейство Кардашьян-Дженнер відоме через своє вміння перетворювати будь-яку новину з приводу особистих відносин в сенсацію і заробляти на цьому колосальні гроші. Зараз в цікавому положенні знаходяться відразу дві представниці клану – Хлоя Кардашьян і Кайлі Дженнер. Термін вагітності останньої наближається до кінця, але вона ретельно ховається від очей громадськості. А як же відверті інтерв’ю і оголені “вагітні” фотосесії для обкладинок журналів?

Останній вихід у світ 20-річної Кайлі Дженнер відбувся ще в липні, за кілька місяців до оприлюднення новини про її вагітність. З огляду на природний нарцисизм Кайлі, настільки тривале утримання від суспільного життя виглядає щонайменше дивно. Приклад зі своїх старших сестер Кім і Кортні, які не відмовляли собі в демонстрації “вагітних” животів на публіці, Кайлі не бере, вважаючи за краще ховатися в своєму будинку в Лос-Анджелесі.

За даними інсайдерів, останні кілька місяців весь час Кайлі займає підготовка до майбутнього материнства: вона працює над дизайном дитячої і замовляє товари для малюків через інтернет. З майбутнім батьком – репером Тревісом Скоттом – відносини у Кайлі, як діляться інсайдери, складаються відмінно. Єдине, про що вона шкодує, що не може скласти йому компанію в гастрольному турі і їм доводиться часто розлучатися.

Інсайдери поділилися і іншою подробицею, яку сімейство ретельно приховує, – приблизною датою появи дитини на світ. Як виявилося, дочка Кайлі повинна народитися 4 лютого.

Інсайдери припускають, що незабаром Кайлі все ж представить шанувальникам свої візуальні зміни. Кілька тижнів тому Кім Кардашьян в своєму Instagram почала публікувати серію фотографій, приурочених до Різдва: на кадрах з’являються усі – від її дітей до бабусі Мері Джо. Однак Кайлі для листівок НЕ позує. Найімовірніше, її знімки будуть оприлюднені в “день ікс” – 25 грудня і стануть так званим подарунком шанувальникам на Різдво.

Поділись


Новини партнерів