Белла та Джіджі Хадід на хокейному матчі в Нью-Йорку

<> on December 19, 2017 in New York City.

Відомі модниці, 21-річна Белла і 22-річна Джіджі Хадід, навіть до такого заходу, як хокейний матч, підходять дуже відповідально. Знамениті моделі, обравши наряди з хокейною символікою, вирушили вчора на матч команди New York Rangers. Судячи по знімках, які зробили папараці, компанію сестрам склав їх 17-річний брат Анвар.

Обидві дівчини одягли фанатські кофти з назвою улюбленої команди і джинси. Белла віддала перевагу толстовці білого кольору, а Джіджі зробила вибір на користь синього світшоту. Щоб не замерзнути, Белла доповнила свій образ шапкою з помпоном, а біла сумка на ремені стала відмінним завершенням її спортивного луку.

На цей раз образи дівчат вийшли дуже схожими, хіба що переваги у взутті у сестер виявилися прямо протилежними. Якщо Джіджі зробила ставку на кросівки, то Белла одягла не зовсім доречні, на наш погляд, в даному випадку білі чоботи на підборах.

До речі, мабуть, завдяки такій сильній підтримці в особі сестер Хадід Rangers вчора здобули велику перемогу над командою Anaheim Ducks з рахунком 4: 1.

Поділись


Новини партнерів