Дакота Джонсон і Кріс Мартін підтвердили свій роман: пару помітили в Парижі

Чутки про романтичні стосунки 28-річної Дакоти Джонсон і 40-річного Кріса Мартіна підтверджуються. Актрису і музиканта бачили в аеропорту Шарля де Голля в Парижі. За деякими даними, закохані провели в столиці Франції кілька днів, а потім покинули місто разом, але ретельно переховувалися від фотографів.

Повідомляється, що Дакота і Кріс приїхали в аеропорт на одному автомобілі, але вийшли з нього окремо, щоб не привертати увагу.

Вперше про їх цікавість один до одного заговорили в жовтні, коли вони насолоджувалися спілкуванням на обіді в Лос-Анджелесі. У листопаді Джонсон була помічена на концерті Coldplay в Аргентині. До появи зірки “П’ятдесятьох відтінків сірого” і фронтмена Coldplay в Парижі інсайдери підтвердили їх роман.

“Вони точно разом. Кріс пересилає Дакоті свою музику, щоб дізнатися її думку. Це більше, ніж звичайна інтрижка. Його друзі вже полюбили її і бачать, що вона робить його щасливим”,
– розповіло джерело з оточення музиканта.

Нагадаємо, після розлучення з Гвінет Пелтроу Кріс Мартін зустрічався з Дженніфер Лоуренс. А Дакота Джонсон в 2016 році розлучилася з Меттью Хітом.

Поділись


Новини партнерів