Джонатан Ріс Маєрс вперше вийшов на червону доріжку з дружиною і сином

Актор Джонатан Ріс Маєрс рідко радує своїх шанувальників одкровеннями з приводу особистих відносин. Зі своєю дружиною, азіатською актрисою Марою Лейн, він разом уже близько чотирьох років, а рік тому вони вперше стали батьками. Їх спільні фото досить рідко з’являються на сторінці Мари в Instagram, проте вчора випала нагода роздивитися всіх членів сім’ї в повному складі. Разом з дружиною і сином Вулфом Джонатан з’явився на прем’єрі свого нового фільму 12th Man.

Тим часом не так давно Джонатан Ріс Маєрс і його дружина пережили трагедію. У дружини актора стався викидень, про що вона відверто розповіла в соціальних мережах.

“Нас переповнює печаль, але ми змушені повідомити, що втратили дитину, яку дуже чекали (особливо Джонатан, тому він прийняв трагедію так близько до серця). Важко переживати все це, особливо з огляду на минулі проблеми мого чоловіка. Спасибі всім рідним і друзям за підтримку. А ті, хто сфотографував мого чоловіка і хто сприймає його лише як людину, яка бореться з вродженим хронічним алкоголізмом, а не актора, що вміє власні проблеми перетворювати в мистецтво, той погано його знає і явно не правий. Але ми вас прощаємо. Йому вже допомогли лікарі, а хто допоможе вам?”

– опублікувала Мара, пояснивши появу нових знімків Джонатана в стані алкогольного сп’яніння.

Поділись


Новини партнерів