Розі Хантінгтон-Уайтлі опублікувала рідкісне фото з сином

Розі Хантінгтон-Уайтлі не з тих мам, які безупинно викладають в Мережу фотографії своїх дітей. Справедливості заради, довгий час в її Instagram був лише один знімок Джека – відразу після його появи на світ вона “запостила” ручку малюка, оголосивши таким чином про його появу на світ. З тих пір новин з приводу особистих відносин від Рози більше не надходило, та й сама вона стала виходити в світ досить рідко. Кілька годин тому модель вирішила поділитися ще однією фотографією сина. Правда, і на цей раз не показала його обличчя, зафіксувавши малюка впівоберта.

Нагадаємо, Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стетхем почали зустрічатися в квітні 2010 року, а в січні 2016- го оголосили про заручини. Про їхні стосунки Розі розповідала в інтерв’ю журналу Self:

“Ми з Джейсоном – кращі друзі. Він щодня змушує мене сміятися. З Джейсоном мені здається, що раніше у мене ніколи не було справжнього бойфренда.”

Свою вагітність Розі підтвердила в лютому в Instagram – вона опублікувала знімок, на якому зображена в бікіні на пляжі з животом, що помітно округлився. Первісток пари з’явився на світ 24 червня 2017 року.

Поділись


Новини партнерів