Анджеліна Джолі в незвичайній сукні Ralph & Russo з довгим шлейфом

У Нью-Йорку відбулася церемонія вручення нагород Асоціації Кореспондентів (Correspondent Association) при ООН. Почесним гостем заходу стала Анджеліна Джолі, яка вже багато років є послом цієї організації і подорожує по світу з благородними місіями. На вечорі актриса з’явилася зі своїми дітьми.

Однак родина зірки була не в повному складі. Справа в тому, що на церемонію не приїхали старший прийомний син Джолі Меддокс і молодша біологічна дочка Вів’єн. Як виявилося, дівчинка захворіла, а її старший брат залишився доглядати за нею. Але найбільше уваги на вечорі привернув до себе незвичний для Анджеліни наряд, в якому вона з’явилася на публіці.

Актриса вибрала для заходу сукню двох кольорів з шовку Ralph & Russo з відкритими плечима. Спереду вона здавалася повністю однотонною і чорною, однак задня частина корсета і великий бант, який прикрасив сукню на попереку, були білого кольору. Довгий шлейф цього оригінального декору довелося нести в руках охоронцям Джолі. Незважаючи на те що цей образ підкреслив вигини тендітної фігури зірки і вийшов дуже сексуальним, обличчя Енджі все ж виглядало дуже втомленим. Останнім часом джерела з оточення знаменитості все частіше заявляють про те, що у Анджеліни серйозні проблеми з вагою.

Поділись


Новини партнерів