Міла Куніс, Джордана Брюстер, Армі Хаммер і інші на дитячому шоу Disney on Ice

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 16: Actress Mila Kunis (L) and Mickey Mouse attend Disney On Ice: Follow Your Heart at Staples Center on December 16, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Andrew D. Bernstein/Getty Images for Feld Entertainment)

У минулі вихідні знамениті батьки і їхні діти вирушили на дитяче шоу Disney on Ice “Йди за своїм серцем”, яке пройшло в “Стейплс-центрі” в Лос-Анджелесі. Подивитися на крижані замки і персонажів диснеївських мультфільмів вирішили Міла Куніс, Джордана Брюстер, Армі Хаммер і інші знаменитості.

Більшість гостей прийшли на захід разом з сім’єю, а ось Міла Куніс на шоу була одна. Мабуть, чоловік зірки, 39-річний Ештон Катчер залишився вдома з дітьми. Відзначимо, що 34-річна актриса настільки перейнялася атмосферою, що, здається, сама впала в дитинство і швидше була схожа на студентку коледжу. Для заходу зірка вибрала світшот з написом “Супержінка”, джинси і кросівки. В обіймах у Міккі Мауса, актриса буквально світилася від щастя.

Втім, останнім часом посмішка практично не сходить з лиця Міли Куніс. Мабуть, свій секрет краси вона знайшла, і це безперечно щасливий шлюб і міцна дружна сім’я.

Поділись


Новини партнерів