Річард Гір заручився з молодою коханою

68-річний Гір і його кохана, 34-річна іспанська світська левиця і колишній pr-менеджер Алехандра Сільва, разом близько чотирьох років. Якщо спочатку пара приховувала свої відносини від уваги громадськості та підтвердити їх вирішила лише через рік, то тепер майже на всіх офіційних заходах знаменитості з’являються разом. Більш того, останнім часом на безіменному пальці лівої руки Алехандри почали помічати кільце, схоже на обручку, що дозволило іноземним ЗМІ зробити висновок про те, що відбулися заручини пари.

Зокрема, платинову прикрасу Алехандра продемонструвала вчора на зустрічі з сенатом в Мадриді, на якій вона з’явилася разом з Річардом, щоб обговорити проблему бездомних. Алехандра виходила з цією прикрасою в світ і раніше, але представник актора заперечував припущення про заручини.

Нагадаємо, знайомство Річарда з іспанкою Алехандрою сталося через кілька місяців після офіційного оголошення про розставання з його колишньою дружиною, моделлю і актрисою, 55-річною Кері Лоуелл. З чуток, пару звели друзі під час відпочинку в Італії. Папарацці вперше помітили Гіра і Сільву влітку 2015 року на Сицилії, куди вони прилетіли для участі в кінофестивалі Таорміна. До слова, тоді вийти в світ з Алехандрою Річард не наважився і залишив їх відносини в засекреченому вигляді. У недавньому інтерв’ю Алехандра розповіла, що Річард абсолютно “екстраординарний і особливий чоловік”, який “перевернув її життя”.

Поділись


Новини партнерів