Віра Брежнєва влаштувала вечірку з нагоди 8-ї річниці дочки

Вчора, 14 грудня, у молодшої дочки Віри Брежнєвої – Сари Кіперман – був день народження. З нагоди 8-ї річниці дівчинки Віра влаштувала для неї казкову вечірку в стилі “Аліси в Країні чудес”: в залі, де проходило святкування, виросли величезні, в людський зріст квіти і гриби; в фотозоні Білий кролик втратив свій годинник і завмерли карткові варти Червоної Королеви; на десерт маленьким гостям пропонувалися торт з фігуркою Аліси на вершині і капкейки, прикрашені фігурками інших персонажів казки.

“Разом 8 років”, – написала Віра під спільною Сарою фотографією в Instagram.

Нагадаємо, Віра Брежнєва стала мамою в другий раз 14 грудня 2009 року: в одній з приватних клінік Києва співачка народила Сару. Батьком дівчинки став бізнесмен Михайло Кіперман, шлюб з яким Брежнєва розірвала в 2012 році, але продовжила разом виховувати дочку.

З самого народження Віра ретельно приховувала Сару від сторонніх очей і почала публікувати фотографії дочки в соціальних мережах, тільки коли їй виповнилося 3 роки. Зате в інтерв’ю Брежнєва нерідко розповідала про свої методи виховання дітей, засновані, само собою, на любові й довірі:

Англійці кажуть: “Не намагайтеся виховувати дітей, вони все одно будуть схожі на вас”. Так що в першу чергу виховую себе, працюю над собою, а для дочок намагаюся бути не тільки турботливою мамою, а й прикладом.

Поділись


Новини партнерів