Вікторія Бекхем допомагає Меган Маркл освоїтися в Лондоні

Меган Маркл, переїхавши до Лондона на правах нареченої принца Гаррі, освоюється і зав’язує знайомства. Однією з тих, хто взявся допомагати Маркл в цьому, стала Вікторія Бекхем. Як повідомляє The Sun, Бекхем порадила майбутній дружині принца кращі салони краси міста і звела зі своїм особистим косметологом Сарою Чапмен, яку вважає №1 в країні.

«Меган дуже задоволена тими рекомендаціями, які Вікторія дала їй, і вдячна за нових друзів», – наводить видання слова інсайдера. Маркл і Бекхем особливо зблизилися після того, як наречена Гаррі відвідала Сару Чапмен. «Меган в захваті і тепер довіряє їй і цінує кожну її пораду», – сказало джерело, додавши, що майбутня принцеса має намір звернутися і до перукаря Вікторії.

Спроби Бекхем подружитися з Меган Маркл почалися давно: восени ЗМІ повідомляли, що Вікторія запропонувала нареченій принца свої послуги як дизайнер, для створення весільної сукні.

«Вікторія мріє про це, і вона сповнена рішучості домогтися свого», – говорить джерело. За його словами, Бекхем – «досвідчена бізнесвумен і прекрасно розуміє, що дружба з Меган Маркл буде дуже корисна для її бренду».

Поділись


Новини партнерів