Бейонсе і Джей Зі опублікували в мережі знімки з відпочинку

Незважаючи на те, що недавно Джей Зі публічно зізнався в тому, що зраджував Бейонсе, і розповів про непростий період в їхymjve житті, зараз, здається, в стосунках подружжя панують гармонія та взаєморозуміння.

У своєму Instagram 36-річна співачка поділилася знімками, на яких вона разом з репером позує в салоні приватного літака. Відзначимо, що молода мама (Бейонсе народила близнюків минулого літа) виглядає відмінно. Розпрощавшись з набраними за вагітність кілограмами, вона тепер може собі дозволити одягнути практично будь-яке вбрання.

На цей раз зірка вибрала досить сміливий образ, одягнувши екстремально короткі джинсові шорти, які підкреслили її апетитні форми. А заправивши в них футболку, Бейонсе продемонструвала свою тонку талію. Окремої уваги, звичайно, заслуговують її високі блискучі чоботи і велике число аксесуарів, які, як не дивно, виглядали тут вельми доречно.

До такої гармонії у відносинах, як розповів інсайдер, пара йшла протягом тривалого періоду часу. Бейонсе вкрай важко переживала невірність чоловіка і довго не могла його пробачити:

“Перш ніж Бейонсе знову змогла довіряти Джей Зі, пройшло досить багато часу. Але для неї було вкрай важливо зберегти сім’ю. І якби не Блу Айві, ймовірно, вони б зараз не були разом”,
– розповіло джерело.

До великої радості шанувальників цієї зоряної пари, подружжя змогло подолати всі труднощі і після народження близнюків Румі і Сера стали ще більше щасливими.

Поділись


Новини партнерів