Кейт Аптон поділилася фотозвітом з весілля

4 листопада модель і актриса Кейт Аптон вийшла заміж за свого коханого, бейсболіста Джастіна Верландера. Торжество пройшло в Італії, в Тоскані, в оточенні близьких і друзів пари. Право на ексклюзивні знімки зі свята молодята віддали американському Vogue і, лише сьогодні молодята поділилися деякими фото на своїх сторінках в соцмережах.

“Весілля було дійсно важливе для нас з Джастіном. Складалося відчуття, що ми були на канікулах з нашими найближчими друзями і сім’єю”,

– розповіла в інтерв’ю Vogue Кейт, яка протягом весільного дня продемонструвала три наряди: під час обміну клятвами вірності в середньовічній церкві на пагорбі, звідки відкривається прекрасний вид на комуну Монтальчіно, вона була в довгій сукні з пишним подолом і мереживними рукавами Valentino, для вечері в готелі Rosewood Castiglion Del Bosco обрала червону сукню того ж бренду, а також розшиту перлами і стразами сукню Christy Rilling Studio, в розробці дизайну якої особисто брала участь.

“Мені хотілося бачити на собі сукню, в якій можна весело провести час, але яка при цьому не втрачає своєї чарівності”, – розповіла Аптон.

Зазначимо, що Кейт і Джастін познайомилися в 2012 році на зйомках рекламного відеоролика, через рік вони розлучилися, але незабаром відновили стосунки. Про їх заручини стало відомо під час Балу Інституту костюма в 2016 році, коли Кейт вийшла на червону доріжку з обручкою. Прикраса обійшлася нареченому моделі в 1,5 мільйона доларів.

Поділись


Новини партнерів