Ольга Куриленко, Кейт Мара та інші гості церемонії British Independent Film Awards

Минулого вечора в лондонському залі Old Billingsgate відбулася церемонія вручення премії Британської незалежного кіно British Independent Film Awards, яку відвідали Ольга Куриленко, Кейт Мара і Джеймі Белл, Гері Олдмен і Жизель Шмідт, Крістін Скотт Томас, Джулі Уолтерс, Крістіан Слейтер, Джейсон Айзекс, Еллісон Вільямс, Наталі Дормер, Андреа Райзборо, Ванесса Редгрейв, Джоелі Річардсон, Рут Вілсон та інші.

Тріумфатором церемонії став фільм Френсіса Лі “Божа земля”, який взяв головний приз “Кращий британський незалежний фільм”, а також завоював три статуетки в інших категоріях, включаючи “Кращий актор” – Джош О’Коннор. “Кращою актрисою”, в свою чергу, назвали Флоренс П’ю за роль в драмі “Леді Макбет”, яка також отримала приз за “Найкращий сценарій” – Еліс Берч. “Кращим актором другого плану” визнали Саймона Рассела Біла, що знявся у фільмі “Смерть Сталіна”, “Кращою актрисою другого плану” стала Патріша Кларксон, яка зіграла у фільмі “Вечірка”. Спеціальний приз Річарда Харріса дістався Ванессі Редгрейв. Гері Олдмен, в свою чергу, отримав “Британську незалежну кінопремію”.

Церемонія British Independent Film Awards проводиться щорічно з 1998 року. У конкурсну програму відбираються фільми, як мінімум половина бюджету яких складається з британських джерел, а фінансування йде від студій, чиї кошти не перевищують 10 мільйонів фунтів стерлінгів. Переможцям вручається нагорода, виконана з фігурного скла роботи Ліндсі Хендерсона.

Поділись


Новини партнерів