Ембер Херд висловилася про Джонні Деппа

TORONTO, ON - SEPTEMBER 14: Actor Johnny Depp (L) and Actress Amber Heard attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14, 2015 in Toronto, Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Днями Джоан Роулінг підтвердила, що Джонні Депп з’явиться на другій частині фільму «Фантастичні тварини і де вони мешкають», незважаючи на те, що багато шанувальників історії були проти його участі в проекті через скандальне розлучення актора з Ембер Херд.

«Коли Джонні Депп розглядався на роль Грін-де-Вальда, я думала, що він відмінно підійде для ролі. Я не просто відчуваю себе комфортно, продовжуючи співпрацювати з нашим початковим акторським складом, але і щиро рада, що Джонні грає одну з провідних ролей у фільмі. Ми повинні поважати угоди між двома людьми, які хочуть захистити своє особисте життя », – заявила Роулінг. У відповідь на це Ембер Херд опублікувала в Instagram пост, присвячений екс-чоловікові.

На своїй сторінці Ембер розмістила повний текст їх з Деппом спільної заяви, яку вони зробили після офіційного оформлення розлучення.

«Наші відносини були повними, дуже пристрасними і час від часу мінливими, але вони завжди були пов’язані з любов’ю. Жодна зі сторін не давала неправдивих звинувачень для фінансової вигоди. Ніколи не було наміру фізичної або емоційної шкоди. Ембер бажає Джонні всього найкращого в майбутньому і планує відправити всі отримані в ході шлюборозлучного процесу кошти на благодійність».

У коментарях актриса дописала: «На секундочку, ось наша повна спільна заява. Виривати фрази з контексту просто неправильно. Жінки, будьте сильними. З любов’ю, Ембер».

Нагадаємо, що про своє розлучення Депп і Херд оголосили в травні 2016- го. Ембер звинуватила колишнього чоловіка в домашньому насильстві, зажадала аліменти в розмірі $ 50 тис, $ 125 тис на оплату адвокатів, пентхаус в Лос-Анджелесі і дорогий автомобіль. Судовий процес закінчився лише в січні цього року.

Поділись


Новини партнерів