Мама Джастіна Бібера прокоментувала його роман з Селеною Гомес

LOS ANGELES, CA - MARCH 14: Honoree Justin Bieber (L) and author Pattie Mallette attend The Comedy Central Roast of Justin Bieber at Sony Pictures Studios on March 14, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Джастін Бібер і Селена Гомес знову разом після чотирирічної перерви. Поки про свої стосунки музиканти практично не говорять, зате журналу People вдалося дізнатися, що думає про Гомес мама Бібера Патті Маллетт.

«Я не дуже багато знаю про їхні стосунки, тому що син рідко розповідає про свої почуття, але я люблю Селену. Я підтримую його у всьому, і якщо Джастін любить Селену, то і я прийму її. Ми вже були знайомі з нею раніше і відразу порозумілися », – говорить Патті.

«Мені здається, якщо людина зустрічає свою половинку, то вона міцніше стоїть на ногах. У Голлівуді маса спокус і повний хаос, і тут особливо важливо знайти людину, яка оточить тебе турботою і стане твоєю опорою », – додала мама Джастіна Бібера.

Нагадаємо, що Селена Гомес і Джастін Бібер почали зустрічатися в 2011 році. Протягом двох років вони кілька разів сходилися і розходилися, а в 2013-му оголосили про рішення залишитися друзями. На початку цього року у Селени трапився роман з The Weeknd, але близько місяця тому вони розлучилися. За словами Гомес, їм вдалося зберегти дружні відносини.

Селена Гомес і Джастін Бібер
Поділись


Новини партнерів