Віра Брежнєва дивом уникла трагедії

Популярна українська співачка Віра Брежнєва  знялася в першому випуску масштабного реаліті-шоу телеканалу «Інтер» – Час будувати .

На запрошення лідера команди проекту Оксани Марченко вона приїхала в село Карнаухівка Дніпропетровської області, щоб допомогти побудувати новий будинок для сім’ї параолімпійця Павла Горбоноса.

Оксана Марченко не випадково покликала на допомогу саме Віру Брежнєву . Співачка – землячка героя першого випуску. І її з Павлом пов’язує одна трагічна історія.

vera-brezhneva-chudom-izbezhala-tragedii-1

Двадцять років тому в Дніпродзержинську (зараз – Кам’янське) сталася страшна катастрофа: на повній швидкості трамвай зійшов з рейок. 34 людини загинули, більше ста отримали серйозні травми. Серед постраждалих опинився молодий спортсмен, в трамваї він їхав зі своєю нареченою. Дівчина загинула, а хлопець став інвалідом: йому ампутували ногу.

Виявляється, двадцять років тому Віра Брежнєва дивом уникла аварії, в якій постраждав герой проекту.

«Про це ніхто не знає, але я не встигла на той нещасливий трамвай, – розповідає артистка. – Ми поспішали, бігли з мамою, хотіли сісти на нього на станції «Баглей», але … спізнилися. І тільки потім дізналися страшну новину. Тоді було багато загиблих, сімейних трагедій. Все це було складно пережити і усвідомити ».

Після цієї трагедії Павло змушений був багато чому вчитися заново. Але не зламався, не опустив рук. Він повернувся в улюблений спорт – академічне веслування. Завоював безліч нагород як член параолімпійської збірної. Отримав три вищі освіти. Створив сім’ю і став батьком. Він жив з сім’єю в старому будинку, який міг ось-ось впасти, при цьому ніколи не скаржився на життя і завжди допомагав іншим. Допомагав адаптуватися до повсякденного життя людям з інвалідністю. Навіть створив Благодійний фонд реабілітації інвалідів.

vera-brezhneva-chudom-izbezhala-tragedii-2

Історія Павла дуже зворушила команду проекту Час будувати і її лідера Оксану Марченко .

«Люди повинні бачити перед собою приклад, як, будучи людиною з інвалідністю, можна досягати успіхів. Павло – сповнений сил і цілеспрямований. Це мотивує всіх трудитися і не зупинятися на досягнутому », – впевнена Оксана Марченко .

 

Джерело

Поділись


Новини партнерів