ЗМІ: Белла Хадід і The Weeknd все ще люблять один одного

WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 20: Singer The Weeknd (L) and model Bella Hadid attend the Daily Front Row "Fashion Los Angeles Awards" at Sunset Tower Hotel on March 20, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Схоже, ця пара так і не розставила всі крапки над i в своїх відносинах. Якщо вірити західним джерелам, 21-річна Белла Хадід і 27-річний The Weeknd досі кохають одне одного. Подейкують, що після того як музикант розлучився з Селеною Гомес, він став регулярно спілкуватися з популярною моделлю:

“Вони стали листуватися і зідзвонюватися один з одним постійно. Белла дійсно сильно  сумувала за ним. А зараз вона дуже щаслива. Вони до сих пір люблять один одного”,

– повідомив інсайдер.

Втім, чутки про возз’єднання пари з’явилися вже кілька тижнів тому, коли канадського артиста фотографи помітили поруч з будинком Белли. І якщо вірити західним джерелам, які говорять про взаємну любов знаменитостей, опинився він там точно не випадково.

Нагадаємо, що відносини Белли Хадід і The Weeknd почалися навесні 2015 року, після того як музикант попросив модель знятися для обкладинки його альбому Beauty Behind the Madness. Однак через півтора року стало відомо про розлучення пари. Незабаром The Weeknd вийшов у світ зі своєю новою коханою – 25-річною співачкою Селеною Гомес. Але через десять місяців Селена відновила стосунки з 23-річним канадським виконавцем Джастіном Бібером (скільки разів ця пара сходилася і розходилася, не скажуть точно, мабуть, навіть найвідданіші шанувальники артистів). Розгніваний і ображений, як нам тоді здавалося, The Weeknd навіть видалив всі фото з Селеною зі свого Instagram. Хоча, як знати, може бути, про це його попросила Белла? Якій же дівчині приємно дивитися на фото свого коханого з колишньою пасією?

Поділись


Новини партнерів