Бруклін Бекхем обійшов свого батька Девіда в рейтингу найстильніших чоловіків

Якщо раніше шоу-бізнес сприймав Брукліна Бекхема тільки як сина знаменитого футболіста Девіда Бекхема і дизайнерки Вікторії Бекхем, то зараз Бруклін завоював своє право вважатися самостійною світською одиницею. Причому популярність хлопця лише набирає обертів і незабаром може обігнати славу його батьків. В крайньому випадку, в рейтингу найстильніших чоловіків, складеному британським GQ, Бруклін Девіда вже обійшов.

У рейтингу GQ’s 50 Best Dressed Men in the World 18-річний Бруклін дебютував з 9-го рядка, обігнавши такі молоді таланти, як Тревіса Скотта (13 місце) і Рокко Річі (21 місце). 42-річний Девід Бекхем, в свою чергу, впав з 13-ої позиції, яку займав у минулому році, на 28 місце, поступившись актору Джефу Голдблюму (3 місце), боксеру Конору Макгрегору (11 місце), гонщику Льюїсу Хемілтону і іншим. Лідером рейтингу в цьому році став актор Метт Сміт, найбільш відомий своєю роллю Одинадцятого Доктора в британському телесеріалі “Доктор Хто”.

“Він продовжує чудову роботу свого батька в області чоловічого одягу в наступному поколінні”,

– розповіли редактори GQ про стиль Брукліна, який сьогодні зробив для своїх фоловерів ще один подарунок – представив нове татуювання на грудях.

Поділись


Новини партнерів