Українську подругу Леонардо Ді Капріо помітили на пляжі в компанії екс-бойфренда Хайді Клум

Надзвичайно жаркий день на пляжі в Маямі видався для 28-річної манекенниці українського походження Аліни Байкової і 31-річного арт-дилера Віто Шнабеля, який минулої осені розлучився з Хайді Клум після трьох років стосунків. Днями Віто прибув до Флориди на ярмарок Art Basel Miami Beach і, очевидно, вирішив трохи розслабитися на узбережжі в компанії Аліни і її веселих подруг. До слова, цю саму красу недавно запримітив і інший цінитель прекрасного – Леонардо Ді Капріо, який запросив Байкову на свій традиційний велосипедний тест-драйв.

Але повернемося до Віто Шнабеля. Довгонога Аліна, яка ефектно позувала в яскраво-жовтому купальнику на камеру смартфона своєї подруги, безумовно, не могла не привернути його уваги. По завершенні імпровізованої зйомки модель опустилася на сусідній з Віто шезлонг, і показово затягнулася сигаретним димом. Судячи з відкритого рота її візаві, який ще пару хвилин тому копався в своєму телефоні, а потім натягував на мокру ногу шкарпетку, яка ніяк не піддавалася, потрібний ефект був проведений.

Відзначимо, що в Голлівуді Шнабель славиться тим ще ловеласом. До знайомства з Хайді Клум, яке відбулося в 2014-му, він мав чимало романів з відомими персонами, в тому числі з Демі Мур, та й під час відносин з Хайді не зменшував обертів: його раз у раз помічали за аж ніяк не дружніми обіймами і поцілунками з різними дівчатами. До пори до часу Хайді закривала очі на велелюбний характер молодого обранця і вважала за краще не виносити сміття з хати, але в цьому році її терпінню, очевидно, прийшов кінець .

Поділись


Новини партнерів